Art@Site www.artatsite.com Derlon Almeida Mural
Artist:

Derlon Almeida

Title:

Mural

Year:
2012
Adress:
Haag en Veld
Website:
www.rua-art.org:
Most of the kids in the H-Buurt are very familiar with the mural of Derlon at Haag en Veld. They might not even remember to look up every time they pass by. Let's fresh up your mind a bit and remeber this beautiful painting that was the start of more paintings at H-Flats.
When Derlon painted this mural in 2012, he also was invited to design the scenery for the MixMaxBrazil exhibition in the Tropenmuseum. A great activity for kids and excellent way to get to know a bit about Recife and the northeast of Brazil.
The exhibition is still running, so that's why we invited the kids of the H-Buurt to go and have a look.
Find the Derlon's was the goal! It was a super fun day and many kids had never been in a museum before. We probably have inspired them forever with this day!

Vertaling:
www.rua-art.org:
Het merendeel van de kinderen in de H-buurt zijn zeer vertrouwd met de muurschildering van Derlon in Haag en Veld. Ze kunnen niet eens meer op te kijken elke keer als ze voorbij. Laten we verse je geest een beetje en remeber dit prachtige schilderij dat de start van meer schilderijen bij H-Flats was.
Wanneer Derlon schilderde deze muurschildering in 2012, ook hij werd uitgenodigd om het landschap van de MixMaxBrazil tentoonstelling in het Tropenmuseum te ontwerpen. Een geweldige activiteit voor de kinderen en een uitstekende manier om een beetje over Recife en het noordoosten van Brazili├ź kennen.
De tentoonstelling loopt nog steeds, dus dat is waarom we de kinderen van de H-buurt uitgenodigd om te gaan en hebben een kijkje.
Vind de Derlon was het doel! Het was een super leuke dag en veel kinderen hadden nog nooit in een museum geweest. We waarschijnlijk hen voor altijd hebben geïnspireerd met deze dag!